Politica de retur

RETURURI SI POLITICI DE ANULARE SI/SAU RAMBURSARE A PLATILOR CU CARDUL BANCAR

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Daca totusi observati deprecierea coletelor, va rugam sa desfaceti coletul de fata cu persoana care va preda produsele.

Aceasta va face un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme in urmatoarele cazuri:

– produsele au avut de suferit de pe urma transportului (continutul a curs sau cutia/sticla in care este ambalat produsul a fost sparta);

– produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site;

– termenul de garantie inscriptionat pe produs este depasit de durata tratamentului mentionata in prospectul produsului, la momentul primirii comenzii.

Clientul poate solicita rezilierea contractului, respectiv returnarea produselor si inapoierea sumei platite, in termen de 14 zile de la receptionarea produselor, fara a fi necesare argumente ale anularii comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate sau care prezinta modificari fizice, urme de folosire etc.

Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor. Maxpotent.ro poate cere returnarea produsului cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.

In cazul in care achizitia s-a efectuat prin intermediul unui card bancar, Maxpotent.ro se angajeaza sa remedieze inconvenientul fie prin inlocuirea produsului ce face cazul unui retur, fie prin restituirea sumei platite.

Citeste mai multe despre Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului

No comments yet.

Leave a Reply