Termeni si conditii

Orice informatie publicata pe acest site este originala si ne apartine in exlusivitate(text, poze). Este interzisa orice forma de reproducere a textului/ pozelor fara acordul administratorului de site. Reproducerea partiala sau totala necesita acordul scris al administratorului si citarea sursei.

Informatiile personale (nume, adresa de e-mail, continutul mesajelor) sunt protejate, confidentiale si nu vor fi transmise catre o terta parte.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara notificare prealabila.

Manancanatural.com nu poate fi tras la raspundere in cazul nemultumirilor aparute in urma folosirii produselor propuse spre vanzare. Site-ul nu ofera nicio garantie in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Manancanatural.com nu garanteaza ca informatiile trimise in numele sau (mail-uri etc) sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Utilizatorii magazinului online pot face comentarii si recenzii, reclamatii, pot trimite sugestii sau intrebari, atata vreme cat continutul mesajelor nu este ilegal, obscen, amenintator, calomnios, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, reclame, texte care promoveaza alte produse/ site-uri, alte forme de spam. Manancanatural.com are dreptul – dar nu si obligatia- de a sterge astfel de continut de pe site. Utilizatorul garanteaza ca are dreptul asupra informatiilor pe care le publică si ca acestea nu prejudiciaza nicio altă parte implicata. Manancanatural.com poate folosi, reproduce, modifica, adapta si distribui continuturile expuse de utilizatori, in orice mediu, oriunde, oricum. Magazinul nu este responsabil de continutul mesajelor publicate de utilizatori.

Magazinul foloseste masuri de securitate contra pierderii informatiilor care se afla in controlul nostru. Manancanatural.com nu raspunde insa de pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru erorile de server.

Manancanatural.com nu raspunde de calitatea produselor si autenticitatea marcilor prezentate. Pentru orice nelamurire cu privire la aceste aspecte, clientul este liber sa se adreseze reprezentantilor marcii respective.

Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrarea sau plata acestora va fi adusa la cunostinta Manancanatural.com in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produsului in cauza, spre solutionare.

Valoarea maxima a obligatiilor magazinului fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea incasata initial de la clientul respectiv, pentru produsul/ produsele in cauza. Magazinul are dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care produsul dispare brusc din oferta furnizorului. Magazinul nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Utilizarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Site-ul www.manancanatural.com apartine firmei STK Pharma S.R.L identificabila cu datele de mai jos:
CUI: RO33512805
Nr Inreg Reg Com: J40/9872/2014
Adresa: Str. Baba Novac, Nr.20A, Etaj 1, Modulul 1; Sector 3, Bucuresti; Romania